ΑΓΩΝΕΣ

Η BILSTEIN MDS και η Black Falcon γιόρτασαν την τρίτη τους επιτυχία στο Dubai

BILSTEIN MDS Black Falcon (1)

Για τον συνεργάτη της BILSTEIN, την Black Falcon, ο δέκατος αγώνας του Hankook 24ώρες του Dubai ήταν μια συναισθηματική περιπέτεια.

Μετά από ένα ατύχημα που διέκοψε τον αγώνα της Mercedes SLS AMG GT3 που ήταν εξοπλισμένη με αγωνιστική ανάρτηση BILSTEIN MDS (Modular Damping System) και οδηγούς τους Khaled Al Qubaisi (UAE), Jeroen Bleekemolen (NL), Bernd Schneider (D) και Andreas Simonsen (SWE), αλλά το ομόσταβλο αυτοκίνητο της ομάδας, επίσης εξοπλισμένο με ανάρτηση BILSTEIN πήρε τη νίκη στη γενική κατάταξη. Σε έναν αγώνα με συνεχείς εναλλαγές της πρώτης θέσης, οι οδηγοί Oliver Webb (GB), Yelmer Buurman (NL), Abdulaziz Al Faisal (ΗΑΕ) και  Hubert Haupt (D) πέρασαν τη γραμμή τερματισμού με διαφορά τεσσάρων γύρων μπροστά από την Mercedes SLS AMG GT3 της RAM και τρίτωσαν τις νίκες στο Dubai.

Η τρίτη θέση πήγε στην Ferrari 458 Italia GT3 της Dragon από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η KPM Racing 1 είχε επίσης ένα καλό λόγο για να γιορτάσει. Αφού τερμάτισε έκτη στα προκριματικά και έκανε τον ταχύτερο γύρο μεταξύ των 95 συμμετεχόντων, η Aston Martin V12 Vantage GT3 με BILSTEIN MDS και τον Stefan Mücke (D) και τους Βρετανούς συντρόφους του Paul White και Jonathan Adam στο τιμόνι, τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης. Αυτό ήταν αρκετό για την τρίτη θέση στην κατηγορία Α6 Pro για αυτοκίνητα GT3.

BILSTEIN MDS Black Falcon (2)Η BILSTEIN και ο συνεργάτης της Black Falcon γιόρτασαν επίσης μια επιτυχημένη πρεμιέρα στο Porsche 991 και 997 Cup. Το νέο Porsche 991 Cup με τους πρωτοεμφανιζόμενους Anders Fjordbach (DK), Keita Sawa (JPN), Al Faisal (UAE) και Andreas Weishaupt (D) για την Black Falcon κατέλαβαν την πρώτη θέση μπροστά από το ομόσταβλο αυτοκίνητο της ομάδας με οδηγούς τους Gerwin Schuring (NL), Burkhard Kaiser (D), Manuel Metzger (D) και Christian Raubach (CH). Στην γενική κατάταξη του 991 Cup, οι Porsche από το Meuspath πήραν την ένατη και τη δέκατη θέση. Η BILSTEIN συγχαίρει όλες τις ομάδες για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!