ΑΓΩΝΕΣ

Γοητεύει η αγωνιστική Lamborghini Huracan GT3

Lamborghini Huracan GT3 2015 (1)

Η αγωνιστική Lamborghini Huracan GT3 -με έγκριση από την FIA για το Blancpain Endurance Series- κοστίζει 369.000€. Πρώτος αγώνας τον Απρίλιο, στη Μόντζα…

Lamborghini Huracan GT3 2015 (4)Την αγωνιστική Huracan GT3 παρουσίασε η Lamborghini στις εγκαταστάσεις της στη Sant’ Agata σε φανταχτερή πράσινη βαφή. Πέρα από την τελευταία την προσοχή τραβούν ρυθμιζόμενα αεροδυναμικά βοηθήματα, τα φτερά με τις οπές εξαερισμού, ο μεγαλύτερος αεροδυναμικός διαχύτης, τα φρένα υψηλής απόδοσης, τα roll-bar βάσει προδιαγραφών της FIA, μια θυρίδα στην οροφή ως επιπλέον έξοδο διαφυγής του οδηγού, νέο αγωνιστικό τιμόνι, σύστημα πυρόσβεσης κ.α.

Lamborghini Huracan GT3 2015 (2)Το πλαίσιο, που είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανθρακονήματα και για την περίσταση ενισχυμένο, συμπληρώνεται από τα επίσης αναβαθμισμένα υποπλαίσια και το νέο συνδυασμό ανάρτησης. Αγωνιστική …περιποίηση έχει δεχθεί και ο V10 των 5,2 lt που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και αγωνιστικό συμπλέκτη, ενώ η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!