NEA

Το Renault Kadjar πάει Γενεύη

renault-kadjar_official_name_2015

Η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε πως το πρώτο της μικρό-μεσαίο SUV θα ονομάζεται Kadjar και η ολική του αποκάλυψη θα γίνει μέσα από τα social media στις 2 Φεβρουαρίου…

Renault-Kadjar-teaser-960H Renault ετοιμάζεται να αποκτήσει το δικό της εκπρόσωπο στα SUV με το Kadjar να κάνει ντεμπούτο στο κοινό και το λανσάρισμα του να έρχεται μερικούς μήνες μετά (στην Ελλάδα μέσα καλοκαιριού). Η ονομασία ηχητικά σχετίζεται με το μικρότερο Captur και το μεγαλύτερο Koleos (τουλάχιστον σε ότι αφορά στο πρώτο γράμμα), ενώ προέρχεται από τις λέξεις «quad» (τα γνωστά τετρακίνητα οχήματα) και τις «agile-jaillir» που στα γαλλικά σχετίζονται με την ευελιξία.

Το Renault Kadjar θα είναι ένα SUV στα μέτρα και σταθμά του Nissan Qashqai με το οποίο θα μοιράζεται τα μηχανικά του μέρη, όπως είχαμε προλογίσει σε σχετικό άρθρο. Οπότε, αυτό που πρέπει να περιμένει κανείς είναι ένα SUV με τούρμπο κινητήρες με την βενζινοκίνητη γκάμα να έχει ως βάση τον 1.200άρη με τα 110 άλογα και τους ντίζελ των 1.500 και 1.600 cc. Ανάλογα με την έκδοση θα υπάρξουν προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ αισθητικά το στιλ θα προσεγγίζει αυτό του Captur με στοιχεία από το νέο Espace (όπως φαίνεται στην render φωτογραφία).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!