NEA

Έρχεται το Qashqai της Renault

Renault-Espace_2015_plus (1)

Τον Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης, η Renault θα παρουσιάσει ένα νέο κόμπακτ SUV που θα χρησιμοποιεί κοινά μηχανικά μέρη με το Nissan Qashqai…

Nissan-Qashqai_2014_14565Το νέο μοντέλο της Renault θα τοποθετείται πάνω από το Captur και θα στοχεύει απευθείας σε μεσαία SUV και στην κατηγορία που βρίσκονται τα Mitsubishi ASX, VW Tiguan, Toyota RAV4, Nissan Qashqai, Skoda Yeti κ.α. Από το τελευταίο θα προέρχονται τα μηχανικά μέρη, καθώς το SUV της Renault (η ονομασία του παραμένει ακόμη άγνωστη), θα χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο και κινητήρες βενζίνης, αλλά θα διαφοροποιείται σημαντικά από πλευράς αισθητικής.

Renault-Espace_2015_plus (2)Συγκεκριμένα, η σχεδίαση του αμαξώματος θα παραπέμπει στο μικρότερο Captur, ενώ θα διαθέτει και σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο Espace με την crossover προσέγγιση. Το νέο SUV της Renault θα έχει downsizing κινητήρες με την βασική να είναι πιθανότατα η βενζινοκίνητη 1.2 με τους 110 PS. Το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά προσδιορίζεται προς το καλοκαίρι με τιμή εκκίνησης κάτω από τις 20.000 ευρώ και με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις προσθιοκίνητες ντίζελ εκδόσεις με τον 1.500άρη της γαλλικής μάρκας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!