NEA

H Cadillac ετοιμάζει επίθεση με νέα μοντέλα

Cadillac-CTS-V_2016_1000 (2)

Αν είναι κάτι -ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες- που οι αμερικανικές εταιρίες επιθυμούν διακαώς, είναι να φτιάχνουν αυτοκίνητα ευρωπαϊκών προδιαγραφών…

Cadillac-CTS-V_2016_1000 (1)Αναμφίβολα, η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία αποτελεί πρότυπο από πολλές απόψεις (αποδοτικούς κινητήρες, καλύτερα και ασφαλέστερα σασί κ.α.). Στην τελευταία έκθεση του Λος Άντζελες η Cadillac έκανε γνωστό πως σχεδιάζει την μεγάλη της επιστροφή και πως στοχεύει μέχρι και στην παραγωγή μοντέλων που θα ανταγωνιστούν αντίστοιχα της Porsche! Η Cadillac έχει αρχίσει την επίθεσή της, καθώς τέλη Μαρτίου και λίγο πριν την έκθεση της Νέας Υόρκης θα παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα, την CT6 που θα περιλαμβάνει μπόλικο αλουμίνιο, ανθρακόνημα και χάλυβα με στόχο να αποτελέσει το ελαφρύτερο premium σεντάν της κατηγορίας.

Παρόλο που οι διαστάσεις και το μεταξόνιό της CT6 θα είναι σημαντικά μεγαλύτερα, θα ζυγίζει όσο η μικρότερη CTS, ενώ στον εξοπλισμό της θα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων ένα ημι-αυτόνομο cruise control, καθώς και ένας εσωτερικός καθρέφτης με προβολή εικόνας μέσω κάμερας. Η CT6 θα είναι μια από τις τουλάχιστον οκτώ νέες Cadillac που θα παρουσιαστούν μέχρι το 2020, ενώ άλλη μια θα είναι ένα SUV, που θα είναι σημαντικά πιο μικρό τόσο από τη θηριώδη Escalade όσο και από το SRX. Η εξέλιξή του είναι ακόμα στα πρώτα της βήματα και έτσι μια ασφαλής πρόβλεψη για την επίσημη παρουσίασή του είναι σε περίπου 4 χρόνια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!