NEA

Έτοιμο για δράση το Renault RS 01 [vid]

Είχα αποκαλυφθεί το περασμένο καλοκαίρι και μετά από δοκιμές σε διάφορες πίστες της Ευρώπης το αγωνιστικό της Renault είναι έτοιμο για δράση…

Renault-Sport-RS-01-8Vallelunga, Monza, Barcelona-Catalunya, Jerez, Aragón και Navarra. Αυτές είναι μερικές από τις πίστες όπου το RS 01 της Renault πέρασε τις τελευταίες φάσεις της εξέλιξής του. Στην διάρκεια 17 ημερών, επώνυμοι δοκιμαστές και αγωνιζόμενοι πραγματοποίησαν 7.475 km εξαντλητικών δοκιμών στο όριο με το κεντρομήχανο Renault.

Renault-Sport-RS-01-4Για να έχετε μία καλύτερη εικόνα οι χρόνοι που δίνει το RS 01 στην πίστα (έτσι και αλλιώς για εκεί και μόνο προορίζεται) κυμαίνονται ανάμεσα σε ένα αγωνιστικό που συμμετέχει στο πρωτάθλημα DTM και στα καλύτερα με αγωνιστικά με προδιαγραφές GT3 (π.χ. η πρόσφατη Lamborghini).

Renault-Sport-RS-01-2Τα πρώτα RS 01 θα παραδοθούν τον Μάρτιο, δηλ. προτού ξεκινήσει το World Series από την Renault. Υπενθυμίζεται πως το RS 01 έχει τον V6 3.8 διπλοτούρμπινο κινητήρα του GT-R Nismo με περισσότερα από 500 PS / 600 Nm, το σειραϊκό 7άρι είναι της Sadev, ενώ η τελική ξεπερνά τα 300 km/h. Περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!