ΑΓΩΝΕΣ

Πρόωρη αποκάλυψη της νέας Mercedes W06 Hybrid

Η Mercedes πραγματοποίησε στην πίστα του Σίλβερστοουν το shakedown της νέας W06 Hybrid με την οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2015…

Rosberg-W06Shakedown960Η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στην πίστα της Χερέθ ντε λα Φροντέρα. Λίγη δηλαδή ώρα πριν αρχίσει το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης. Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση που είναι εμφανείς στις πρώτες εικόνες, αφορά στο ρύγχος του μονοθεσίου καθώς έχει αλλάξει και το σχήμα του αλλά και το σχεδιαστικό μοτίβο ενσωμάτωσής του στο σασί. Ομοιότητες με την περυσινή W05 Hybrid υπάρχουν αρκετές, όπως για παράδειγμα στα παρόμοιου σχεδιασμού sidepods. Στο Σίλβερστοουν οδήγησαν τόσο ο Lewis Hamilton όσο και ο Nico Rosberg.

Mercedes-AMG-W06-3 Mercedes-AMG-W06-4

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!