NEA

Πότε έρχεται το νέο Mini Countryman;

Mini-Countryman-2016 (1)

Η νέα γενιά του Countryman αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου ένα χρόνο με αισθητά μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις και χώρους για τους επιβάτες…

Mini-Countryman-2016 (2)Μπορεί να έχει μερικούς μήνες που η Mini ανανέωσε το Countryman, αλλά η νέα ολοκαίνουργια γενιά αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της μέσα στο 2016. Βάση του νέου μοντέλου θα είναι το γνωστό πλέον πλαίσιο –από τη BMW 2 Active Tourer και το μικρότερο νέο Mini– με τον κωδικό UKL (Untere Klasse). Πέρα από τις προσθιοκίνητες εκδόσεις, ανάλογα με τον κινητήρα θα υπάρχει και τετρακίνηση 4ALL, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει στην βάση της τους νέους τρικύλινδρους 1.500άρηδςς βενζίνης και πετρελαίου με τις δίλιτρες να βρίσκονται στην κορυφή.

Mini-Countryman-2016 (3)Αισθητικά, η γερμανική εταιρία θα κινηθεί όπως και στην περίπτωση των νέων Mini, διατηρώντας το βασικό σχεδιαστικά καλούπι, ενώ το εσωτερικό θα συμβαδίζει με τα τελευταία δεδομένα της εταιρίας. Τα σημαντικότερα, σας τα αφήσαμε για το τέλος, καθώς η 2η γενιά Countryman, θα είναι αρκετά μεγαλύτερη σε διαστάσεις με το μήκος του αμαξώματος να φτάνει τα 4,30 μέτρα (από τα περίπου 4,10). Το αυξημένο μήκος θα εξασφαλίσει σημαντικά μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες αλλά και για τις αποσκευές, βελτιώνοντας τον τομέα της πρακτικότητας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!