NEA

Νέος δίλιτρος ντίζελ για το Range Rover Evoque

RANGE-ROVER-EVOQUE-FACELIFT-1

Το εντυπωσιακό σχεδιαστικά Evoque θα ανανεωθεί προς τα μέσα της χρονιάς και θα αποκτήσει έναν ολοκαίνουργιο πετρελαιοκινητήρα στα 2.000 cc…

RANGE-ROVER-EVOQUE-FACELIFT-2Το Evoque μπορεί να μην αποτελεί και τόσο συχνό φαινόμενο στους ελληνικούς δρόμους, αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη διαγράφει μεγάλη επιτυχία αποτελώντας ένα best-seller για την Land Rover. Μάλιστα, από τα μέσα του έτους θα αποκτήσει νέα προοπτική μετά από ένα facelift που θα έχει διακριτικές αλλαγές (επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, προβολείς, εισαγωγές του αέρα).

RANGE-ROVER-EVOQUE-FACELIFT-3Το σημαντικότερο είναι πως το Evoque θα αποκτήσει έναν νέο δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα της σειράς Ingenium που θα αντικαταστήσει τον μεγαλύτερο σε χωρητικότητα 2.200 cc. Το νέο μοτέρ θα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά κατανάλωσης και εκπομπής ρύπων, και αναμένουμε τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά. Η νέα έκδοση του Evoque θα έχει ενδιαφέρον και για την ελληνική αγορά, ειδικά για την πεντάθυρη έκδοση μιας και το κουπέ συγκεντρώνει μικρότερο ενδιαφέρον για ευνόητους λόγους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!