NEA

Το εσωτερικό του νέου Skoda Superb

150203 SKODA Superb Interior LaK

Η νέα γενιά Superb είναι έτοιμη και μέχρι να κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι τις Γενεύης (αρχές Μαρτίου), η τσέχικη εταιρία μας δείχνει το ταμπλό…

150203 SKODA Superb Interior Design SketchΣυμβαδίζοντας με την γνωστή αισθητική της Skoda, το ταμπλό του νέου Superb χαρακτηρίζεται από την σοβαροφανή άποψη και την γνωστή εργονομία με έντονες καταβολές από την μικρότερη Octavia. Ο πίνακας οργάνων έχει το χαρακτηριστικό τρισδιάστατο ανάγλυφο, ενώ στο μέσο του ταμπλό υπάρχει μία μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής που πλαισιώνεται από τους απαραίτητους διακόπτες.

Από την φωτογραφία διακρίνεται πως το ηλεκτρονικό χειρόφρενο και ο επιλογέας DSG. Από πλευράς χώρων, γνωρίζουμε πως το μεταξόνιο θα είναι αυξημένο κατά 80 mm με το μήκος να είναι μεγαλύτερο κατά 20 mm. Αυτό σημαίνει πως η νέα Superb -που έχει κοινό πλαίσιο με το VW Passat- θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές με το πορτμπαγκάζ να ανέρχεται στα 625 lt! Περισσότερα για τους κινητήρες στο σχετικό άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!