NEA

Ανανέωση για το Kia Picanto

2015 Kia Morning facelift (5)

To Picanto περνά από την προβλεπόμενη ανανέωσή του και ετοιμάζεται για την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης…

2015 Kia Morning facelift (4)Μέχρι να φθάσουν και τα …επίσημα νέα, οι φωτογραφίες προέρχονται από τα facelift Picanto που παρουσιάσθηκαν πρόσφατα στη Κορέα. Δίχως διαφορές από τα εικονιζόμενα αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα και στην Ευρώπη με επανασχεδιασμένη μάσκα, προφυλακτήρες και σημειακές βελτιώσεις στο εσωτερικό.

2015 Kia Morning facelift (6)Ο εξοπλισμός αναμένεται να είναι πλουσιότερος περιλαμβάνοντας νέο σύστημα πολυμέσων στις πλουσιότερες εκδόσεις, cruise control, περιοριστή ταχύτητας και το προαιρετικό AVN με οθόνη αφής 7 ιντσών. Προαιρετικά θα υπάρχουν και μεγαλύτερα εμπρός δισκόφρενα 252 mm (από τα στάνταρ 241 mm), ενώ η γκάμα των κινητήρων θα αναβαθμιστεί στην προδιαγραφή Euro 6. Δίχως τούρμπο (όπως είχε αρχικά διαρρεύσει), ενώ η διάθεσή του στην Ευρώπη ξεκινά το καλοκαίρι, στην Ελλάδα από το φθινόπωρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!