NEA

Ανάκληση Jeep Cherokee

JEEP-CHEROKEE-RECALL-1

Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε την ανάκληση Cherokee τελευταίας γενιάς λόγω πιθανής ενεργοποίησης των αερόσακων στην διάρκεια …off-road οδήγησης!

JEEP-CHEROKEE-RECALL-2Το πρόβλημα εντοπίζεται στις εκτός δρόμου διαδρομές και πως κάτω από εξαιρετικές συνθήκες -ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι υπό κλίση- οι πλευρικοί αερόσακοι μπορεί να ενεργοποιηθούν ακόμα και όταν δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος ή ανατροπής. Σύμφωνα με την Jeep, η λύση στο πρόβλημα είναι μια αναβάθμιση του λογισμικού, ενώ δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο θέμα.

To Jeep Cherokee είναι διαχρονικά ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα εκτός δρόμου της κατηγορίας του και για αυτό ακούγεται λίγο παράδοξο που συνολικά 228.181 αυτοκίνητα της τελευταίας γενιάς του (με έτος παραγωγής 2014-15) θα πρέπει να ανακληθούν για προβλήματα στους αερόσακους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!