NEA

Που πήγε το Nissan Maxima;

Αν και οι πιθανότητες να το δούμε στους ευρωπαϊκούς δρόμους είναι ελάχιστες –πόσω μάλλον στους ελληνικούς- το Maxima τα πάει καλά στην αμερικανική αγορά…

2016 Nissan Maxima (1)Ίσως να το θυμάστε, είχε περάσει πριν από καμιά δεκαετία και από την Ευρώπη, αλλά δίχως να καταφέρει να κάνει κάτι σημαντικό από πλευράς πωλήσεων. Ωστόσο, η πορεία του Maxima στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ήταν θετική, μέχρι και τα τελευταία χρόνια όπου η ανανέωση ήταν επιτακτική. Έτσι, το νέο Nissan Maxima εμφανίστηκε πριν από μερικές μέρες και για πρώτη φορά στο γνωστό Super Bowl, και όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον προκάτοχό του.

2016 Nissan Maxima (2)Πρόκειται για ένα μεγάλο σεντάν, με σύγχρονες γραμμές και συνολικά ενδιαφέρουσα εμφάνιση, είτε το βλέπεις από μπροστά είτε από πίσω, ενώ χαρακτηριστικός είναι ο σχεδιασμός της οροφής του, που του εξασφαλίζει ένα κουπέ στιλ. Η κορυφαία έκδοση του τρέχοντας Maxima στις ΗΠΑ είναι ένας V6 3.500 cc βενζινοκινητήρας που αποδίδει περίπου 260 PS με την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Το ντεμπούτο του νέου Maxima θα γίνει Πρωταπριλιά, στην έκθεση της Νέα Υόρκης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!