ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Museum Monday, ιστορίες του αυτοκινήτου

museum_monday

Γνωρίζετε πως προέκυψε το όνομα Mercedes; Ποιο ήταν το ρεκόρ ταχύτητας το 1909; Αυτά και άλλα πολλά πραγματεύεται μία πραγματικά εμπνευσμένη σειρά αυτοτελών επεισοδίων.

Αφηγητής αυτής της σειράς είναι ο Uke, ο οποίος είναι νυχτοφύλακας του μουσείου της Mercedes – σύμφωνα με το story. Κάθε Δευτέρα βράδυ, λοιπόν, που βρίσκεται μόνος ανάμεσα στα εκθέματα, αποφασίζει να γυρίσει ταινίες και να διηγηθεί ιστορίες για αυτά. Πρόκειται για μία πρωτότυπη σειρά αυτοτελών επεισοδίων, όπου το κάθε ένα από αυτά είναι αφιερωμένο σε ένα συγκεκριμένο τομέα.

Το πρώτο επεισόδιο αφορά στη γέννηση του αυτοκινήτου, το δεύτερο στα ρεκόρ της εταιρίας, το τρίτο στην ασφάλεια και το τέταρτο στην αεροδυναμική. Όλα τους τόσο καλογυρισμένα και έξυπνα που εύκολα θα καθηλώσουν τους φίλους του αυτοκινήτου. Δείτε τα και μετά κάντε υπομονή μέχρι την επόμενη Δευτέρα…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!