NEA

Ποιο είναι το μικρότερο τροχόσπιτο στον κόσμο;

Honda_N_Truck_11
Έστω και αν δεν είναι το μικρότερο, το αυτοκινούμενο της Honda είναι ένα από τα μικρότερα που υπάρχουν με μήκος μόλις στα 3,4 μέτρα!

Honda_N_Truck_22Η δημοτικότητά των Kei Cars -έτσι αποκαλούνται τα hyper mini που έχουν μήκος μέχρι και 3,39 μέτρα και πλάτος 1,475 στην Ιαπωνία- οφείλεται αφενός στις φοροαπαλλαγές που τα συνοδεύουν. Επίσης, κίνητρο αποτελεί η μη υποχρέωση εμφάνισης θέσης στάθμευσης, όπως και οι οικονομικοί κινητήρες τους που δεν πρέπει να είναι μεγαλύτεροι από 660 cc.

Με βάση τις προδιαγραφές των Kei-Cars, η Honda παρουσίασε σε μια έκθεση κάμπινγκ στην Ιαπωνία ένα σύνολο μίνι τράκτορα- τροχόσπιτου, με τον πρώτο να ονομάζεται N-Truck και το δεύτερο N-Camp. Μάλιστα ισχυρίζεται πως στο τροχόσπιτο μπορείς και να καθίσεις και να κοιμηθείς, παρόλο που το σύνολο δείχνει να προορίζεται για την Barbie και το Ken. Προφανώς, ιαπωνικού …σωματότυπου!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!