NEA

Τέλος η Pagani Huayra;

Pagani Huayra 2011

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η περιορισμένη παραγωγή της Pagani Huayra ολοκληρώθηκε μετά από την κατασκευή συνολικά 100 αυτοκινήτων…

Αν ρωτούσατε τους ανθρώπους της Pagani, προφανώς να σας απαντούσαν πως θα ήθελαν να κατασκευάσουν πολύ περισσότερες Huayra. Ωστόσο, ο αριθμός «100» είναι αυτός που προβλέπεται από την αρχική συμφωνία της Pagani με την AMG, με την τελευταία να παρέχει τον V12 των 6.000 cc (με 730 PS / 1.000 Nm). Προφανώς, ακόμη και η Pagani ίσως να μην περίμενε το μοντέλο της να γίνει sold out σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (θυμηθείτε πως μιλάμε για ένα hypercar του περίπου 1 εκ. ευρώ) και να συνεχίσει να έχει τόσο μεγάλη ζήτηση.

Πάντως, το πιο λογικό -για το hypercar που αντικατέστησε την επική Zonda– είναι να υπάρξει νέα συμφωνία με την AMG για περισσότερους κινητήρες (έτσι και αλλιώς κοινός παρονομαστής είναι το κέρδος, και από την στιγμή που υπάρχει ζήτηση…). Από την άλλη, ακόμη και αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, η Huayra θα συνεχίζει να μας απασχολεί αφού στο επόμενο σαλόνι της Γενεύης (δηλ. τον Μάρτιο του 2016) έχει προγραμματισθεί το ντεμπούτο της Huayra Roadster.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!