ΑΓΩΝΕΣ

Pirelli, η εξέλιξη των ειδών…

Brasil14-start960

Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ανάλυση που επιχειρεί η Pirelli όσον αφορά στο 2014 από πλευράς ελαστικών. Οι αριθμοί αποκαλύπτουν με ξεκάθαρο τρόπο την εξέλιξη που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Όπως εξηγεί ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Puul Hembery: «Κάθε χρόνο, δημοσιεύουμε τους αριθμούς που διαμορφώνουν την ιστορία  της σεζόν στη F1. Το 2014 αντιμετωπίσαμε τη μεγαλύτερη πρόκληση από τότε που ξεκίνησε η εμπλοκή μας στο σπορ, λόγω μιας εντελώς νέας γενιάς μονοθεσίων με διαφορετικά χαρακτηριστικά από πριν. Παρόλα αυτά, πετύχαμε όλους τους στόχους μας, δηλαδή να συμβάλλουμε στη διεξαγωγή συναρπαστικών αγώνων, στα προσπεράσματα, στις επιλογές στρατηγικής και σε τουλάχιστον δύο pit stop/μονοθέσιο/αγώνα. Τα ελαστικά του 2015 είναι εξελιγμένες εκδόσεις των ελαστικών του 2014, και ένα  μόνο θα είναι εντελώς νέο: η πολύ μαλακή γόμα (supersoft) η οποία θα είναι νέα και όσον αφορά στην σύνθεση και όσον αφορά στο σκελετό».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Pirelli-info-numbers-a640tall

Pirelli-info-numbers-b640tall

Pirelli-info-numbers-d640tall

Pirelli-info-numbers-d640tall

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button