NEA

To πρωτότυπο Audi A9 Prologue στην Γενεύη

audi-prologue-avant-concept-6

Το Α9 Prologue το είχαμε δει να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ, φωτογραφίζοντας την επόμενη γενιά του A8…

AUDI-A9-PROLOGUE-GENEVA-1Από ότι φαίνεται, όμως, η Audi δοκιμάζει και μία διαφορετική προσέγγιση δίνοντας στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα ενός A9 Prologue με αμάξωμα τύπου Shooting Brake που θα παρουσιαστεί αρχές Μαρτίου στη Γενεύη. Το αμάξωμα ξεχωρίζει από το έντονα κεκλιμένο πίσω παρμπρίζ, τους μικρούς προβόλους, τα τονισμένα φτερά, τους μεγάλους τροχούς και το έντονα ανάγλυφο του αμαξώματος.

Το σύστημα πρόωσης θα είναι plug-in υβριδικό με 687 PS / 950 Nm. Επίσης, το Α9 Proloque μας προϊδεάζει αισθητικά προς τα που θα κινηθούν και τα μικρότερα Α6 και Α7, ενώ η μάσκα με τους συγκεκριμένους προβολείς μπορεί υιοθετηθεί στο επερχόμενο νέο Audi A4.

Από τεχνολογικής πλευράς, το σύστημα αυτόνομης οδήγησης του A7 Sportback θα μεταφερθεί και στο concept της Γενεύης, το οποίο στο εσωτερικό θα έχει σημαντικά λιγότερους διακόπτες και χειριστήρια, με δύο επιπλέον οθόνες στην κεντρική κονσόλα -η οποία κονσόλα επεκτείνεται προς τα πίσω και χωρίζει τα δύο πίσω ανεξάρτητα καθίσματα- καθώς και μια οθόνη μπροστά από το συνοδηγό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!