ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα αυτοκίνητα που πρωταγωνιστούν στις «50 αποχρώσεις του Γκρι»!

50-SHADES-OF-GREY

Η ταινία «50 αποχρώσεις του Γκρι» ξεκίνησε να προβάλλεται, ενώ οι ειδικοί λένε πως έχει όλα τα φόντα να κάνει ρεκόρ εισπράξεων…

Φυσικά σε μια ταινία αυτού του (εισπρακτικού) βεληνεκούς που σέβεται τον εαυτό της «πρωταγωνιστούν» διαφορά καταναλωτικά αγαθά, των αυτοκινήτων μη εξαιρουμένων. Ποια είναι τα μοντέλα που παίζουν κάποιο ρόλο στην ταινία; Έχουμε και λέμε:

Audi R8 V10/FahraufnahmeAudi R8 V10: Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί για τις γρήγορες μετακινήσεις του ο Christian Grey όταν δεν επιβαίνει στο ελικόπτερό του –πρόκειται για ένα Eurocopter EC130, που είναι από τα μεγαλύτερα για ιδιωτική χρήση και ξεκινά από 2 εκατομμύρια ευρώ. Από το R8 πάντως εντυπωσιάζεται και η παρτενέρ Anastazia, οπότε ο Mr. Grey, στο βιβλίο, της αγοράζει ένα. Χωρίς να τη ρωτήσει αν ξέρει να οδηγεί με χειροκίνητο κιβώτιο…

50-SHADES-OF-GREY-3-AUDI-S8Audi S8: H λιμουζίνα για τις χαλαρές και ενδεχόμενα και πιο διακριτικές μετακινήσεις του κ. Grey. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι μετακινήσεις αυτές είναι και αργές μιας και οι ίπποι εδώ είναι 520. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .

50-SHADES-OF-GREY-4-VW-BEETLEVW Beetle: The original: Το όχημα της Anastazia πριν μπλέξει με τον κ. Grey. Ο οποίος το πουλά αφού πριν και προ του R8 της έχει αγοράσει ένα…. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .

50-SHADES-OF-GREY-5-AUDI-A3Audi A3 Sports Sedan: Το πρώτο Audi της Anastazia, που σίγουρα της προκάλεσε σοκ και αναστάτωση οδηγώντας το αμέσως μετά το Σκαραβαίο της.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .

50-SHADES-OF-GREY-6-SAAB-9-3Saab 9-3: Στο βιβλίο μια παλιά ερωμένη του Christian Grey διαλύει το Αudi A3 της Anastazia και ο Christian Grey για να επανορθώσει της αγοράζει ένα Saab 9-3. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει και το καλό του γούστο αλλά και το πνεύμα οικονομίας του, όταν χρειάζεται, μιας και το 9-3, τώρα που η Saab είναι οριστικά παρελθόν, δεν μπορεί παρά να το βρήκε σε σκοτωμένη τιμή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button