NEA

To πίσω μέρος της McLaren 675LT

McLaren 675LT leaked official image

Αποκάλυψη για το ιδιαίτερο πίσω μέρος της νέας McLaren 675LT που θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές Μαρτίου στη Γενεύη…

Το πίσω μέρος της -τα αρχικά LT σημαίνουν Long Tail, δηλαδή μακριά ουρά- είναι εμπνευσμένο από το αντίστοιχο της F1 GTR του 1997, ενώ η παρουσία του έχει αυξήσει, πάντα σύμφωνα με τους μηχανικούς της βρετανικής εταιρείας, την κάθετη δύναμη στον πίσω άξονα κατά 40% σε σχέση με την απλή 650S.

Πέρα από τις αεροδυναμικές της διαφοροποιήσεις η 675LT θα ξεχωρίζει και από τις διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισής της, ενώ ο γνωστός V8 των 3.800 cc που θα βρίσκεται κάτω από το επιμηκυμένο κάλυμμα θα αποδίδει για την περίσταση 675 άλογα και 700 Nm ροπής. Παράλληλα το βάρος θα πέσει κάτω από τα 1.330 kg της 650S κουπέ -δεν θα υπάρχει ανοιχτή έκδοση της Long Tail- με αποτέλεσμα οι επιδόσεις να είναι καλύτερες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!