ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

4G σύνδεση για τη Mercedes E-Class

Mercedes-E-Class_4g

Ένα νέο infotainment σύστημα ετοιμάζεται να λανσάρει η Mercedes για την E-Class, το οποίο θα αξιοποιεί τις υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Η επόμενη γενιά του COMAND, πέρα από το Bluetooth που περιλαμβάνεται στάνταρ και βοηθά στην επικοινωνία μεσω του κινητού τηλεφώνου του οδηγού, θα μπορεί να συνδέεται και στο ίντερνετ, μέσω δικτύων 4G/ LTE. Εν κινήσει ο χρήστης θα μπορεί να απολαμβάνει λειτουργίες όπως αυτή του ιντερνετικού ραδιοφώνου, όταν όμως σταματήσει, για λόγους ασφαλείας, θα έχει πρόσβαση να μπαίνει και να σερφάρει στο ίντερνετ, χωρίς περιορισμούς.

Με ταχύτητες download έως 300 Mbps και upload έως 75 Mbps, θα μπορεί να πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις, θα ακούει high-definition ραδιόφωνο και θα έχει πρόσβαση σε mobile TV λειτουργίες. Όλα αυτά διατηρώντας την 7 ιντσών οθόνη, ανάλυσης 800×480 pixels και, φυσικά, τις υπόλοιπες λειτουργίες του ηχοσυστήματος, του συστήματος πλοήγησης κ.λπ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto