NEA

Αποκάλυψη για το νέο Hyundai Tucson

2016-Hyundai-Tucson-Geneve (3)

Η Hyundai αποφάσισε να επαναφέρει την ονομασία Tucson -αντί της ix35- για το νέο της SUV που θα κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης για να κυκλοφορήσει στην χώρα μας από το φθινόπωρο…

Το νέο Hyundai Tucson με τη νέα σχεδίαση και την μεγάλη μάσκα στο εμπρός μέρος, φτάνει τα 4,475 mm σε μήκος και με πλάτος/ύψος στα 1.850/1.645 mm, είναι μακρύτερο, φαρδύτερο αλλά χαμηλότερο από το ix35. .Αυξημένες είναι και οι εσωτερικές διαστάσεις με το πορτμπαγκάζ να προσφέρει 513 lt (48 περισσότερα από το ix35). Η απόφαση για την επαναφορά της ονομασίας Tucson έχει να κάνει με το γεγονός πως το νέο SUV θα είναι ένα παγκόσμιο προϊόν που θα εξοπλίζεται με τέσσερις κινητήρες.

Από πλευράς βενζίνης θα υπάρχουν δύο εκδόσεις στα 1.600 cc (μία ατμοσφαιρική με 135 άλογα και μια τούρμπο με 180 άλογα), ενώ την γκάμα συμπληρώνει ο ντίζελ 1.7 με 115 PS και ο 2.0 με 185 PS. Η τελευταία έκδοση θα συνδυάζεται με τετρακίνηση, ενώ παρά τα υβριδικά πλάνα της εταιρίας δεν περιλαμβάνεται η παραγωγή ανάλογης έκδοσης του νέου Tucson. Το νέο Tucson βασίζεται σε ολοκαίνουργια πλατφόρμα (στην οποία θα βασιστεί και το νέο Kia Sportage), ενώ την μετάδοση θα αναλαμβάνουν -ανάλογα με τον κινητήρα- μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, καθώς και ένα διπλού συμπλέκτη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!