NEA

LF-SA, το… Yaris της Lexus!

LEXUS YARIS TWEET

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νέου μικρού Lexus που, όπως είχαμε γράψει, θα τοποθετείται κάτω από το CT200 h και θα βασίζεται στο υβριδικό Toyota Yaris.

Το πρωτότυπο Lexus που θα παρουσιαστεί στην Γενεύη θα βασίζεται στo υβριδικό Yaris και ανάλογα με τις αντιδράσεις του κοινού είναι πιθανή η παραγωγή του σε περίπου 2-3 χρόνια. Η φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε «κατά λάθος» σε ένα tweet που κατέβηκε πολύ γρήγορα αλλά εμείς το προλάβαμε, αποκαλύπτει ένα ιδιαίτερα επιθετικό εμπρός μέρος με τη χαρακτηριστική για Lexus μάσκα L-Fine, η οποία πλαισιώνεται από προβολείς και φώτα ημέρας LED καθώς και από ένα καπό με έντονο ανάγλυφο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα επίσημο στοιχειο, αλλά ένα νέο μικρό υβριδικό μοντέλο θα μπορούσε αφενός να προσθέσει νέα προοπτική στην ευρωπαϊκή πορεία της Lexus και αφετέρου να μειώσει τον μέσο όρο του CO2 του ομίλου (μπροστά στα αυστηρά όρια που θα ισχύσουν από το 2021). Για περισσότερα μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!