NEA

Αποκάλυψη για την McLaren P1 GTR των 1.000 ίππων [upd+vid]

Η βρετανική φίρμα έδωσε τις επίσημες φωτογραφίες για το ισχυρότερο hypercar της που προορίζεται μόνο για τις πίστες…

Geneva15_McLaren P1 GTR_04Όπως είχαμε γράψει η McLaren P1 GTR, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης, αποδίδει 1.000 άλογα χάρη στην αναβάθμιση του υβριδικού συστήματος. Συγκεκριμένα, ο διπλοτούρμπινος V8 των 3.800 cc έχει αναβαθμιστεί στους 800 PS, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας φτάνει τα 147 kW (200 PS). Σε σχέση με την απλά P1, η GTR μπορεί να κυκλοφορεί μόνο στις πίστες, ορισμένα εξαρτήματα έχουν αντικατασταθεί με νέα αγωνιστικών προδιαγραφών, είναι 50 kg ελαφρύτερη, 80 mm φαρδύτερη και 50 mm χαμηλότερη.

Geneva15_McLaren P1 GTR_11Οι 19άρηδες μονομπούλονοι τροχοί φορούν ειδικά λάστιχα της Pirelli, ενώ στο πίσω μέρος την προσοχή τραβά η υπερυψωμένη κατά 400 mm μεγάλη αεροδυναμική πτέρυγα η οποία παράγει 10% μεγαλύτερο κάθετο φορτίο φτάνοντας τα 660 kg στα 241 km/h.

Geneva15_McLaren P1 GTR_06Η McLaren θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σε εκδηλώσεις με VIP οδηγικά προγράμματα στην πίστα του Silverstone και της Καταλονίας. Αξιοσημείωτο είναι πως όλες οι P1 GTR θα περνούν από προσομοίωση στο κέντρο τεχνολογίας της McLaren, ενώ το αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί στην Γενεύη είναι εμπνευσμένο από την McLaren F1 GTR με υπ’ αριθμόν σασί #06R. Τα επόμενα νέα που περιμένουμε από τους Βρετανούς αφορούν στην McLaren 675LT, μείνετε δικτυωμένοι στο πιο αγαπημένο σας… καρότο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!