NEA

Εξιτάρει η Aston Martin Vantage GT3 με 600 άλογα

Aston-Martin-GT3-2015 (15)

Η βρετανική φίρμα θα παρουσιάσει στην Γενεύη μία hardcore εκδοχή της Vantage που θα παραχθεί σε μόλις 100 κομμάτια…

Μέχρι να δούμε την Vulcan, η Aston Martin τραβάει το ενδιαφέρον με τη νέα Vantage GT3 η οποία διαθέτει body kit από ανθρακονήματα, νέους προφυλακτήρες και «φούστες», και άλλα αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως ο πίσω διαχύτης, το μπροστινό «σπλίτερ» και φυσικά μία μεγάλη πίσω πτέρυγα. Σε σχέση με την Vantage S, η GT3 είναι έως 100 kg ελαφρύτερη. Στο εσωτερικό υπάρχει επένδυση της κεντρικής κονσόλας από ανθρακόνημα, αρκετή αλκαντάρα στα καθίσματα και στο ταμπλό, χειριστήρια αφής και τελευταίας γενιάς σύστημα πολυμέσων.

Η δύναμη της Vantage GT3 προέρχεται από τον αναβαθμισμένο V12 των 6.000 cc που αποδίδει 600 άλογα και 625 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε 3,7 sec και την τελική στα 297 km/h. Η ανάρτηση είναι με ρύθμιση πίστας με σύστημα ADS (Adaptive Damping System) με τρία προγράμματα (Normal, Sport, Track). Η εισαγωγή και ο άξονας μετάδοσης είναι από μαγνήσιο, οι απολήξεις από τιτάνιο, υπάρχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και κεραμικά φρένα της Brembo. H Aston Martin Vantage GT3 θα κατασκευαστεί σε 100 αυτοκίνητα με διάθεση κυρίως στην Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!