NEA

Επίσημα η εξάμετρη και βάλε Maybach Pullman!

Mercedes-Maybach-Pullman-2015 (4)

Στην Γενεύη θα κάνει πρεμιέρα ένα από τα πιο εμβληματικά και μακρύτερα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει ποτέ η Mercedes-Benz…

Mercedes-Maybach-Pullman-2015 (1)Όπως και στο παρελθόν, κατασκευάστηκε για να αποτελέσει “…το απόλυτο, πιο άνετο και πολυτελές αυτοκίνητο στον κόσμο”. Ο λόγος για την Maybach Pullman η οποία είναι κατά 1.600 mm μακρύτερη από την συμβατική S-Class με το συνολικό μήκος να φτάνει τα 6,5 μέτρα! Η κορυφαία εκδοχή της S-Class βασίζεται σε μεταξόνιο 4.418 mm (όσο δηλ. είναι το συνολικό μήκος ενός hatchback!), ώστε να χωρέσει μία πίσω σειρά καθισμάτων (υπάρχουν τέσσερις ανεξάρτητες αντικριστές θέσεις) προσφέροντας τις ανέσεις ενός lounge με άπλετο χώρο για τα πόδια, όπως και σας είχαμε αποκαλύψει από το καλοκαίρι.

Mercedes-Maybach-Pullman-2015 (3)Μάλιστα, αυτά που προσφέρουν ανέσεις ανάλογες με αυτές της first class των αεροπορικών εταιρειών -και ρυθμίσεις για ότι μπορείς να φανταστείς-, είναι αυτά που είναι τοποθετημένα προς την κατεύθυνση κίνησης και αρκετά πίσω ώστε όσοι κάθονται σε αυτά να μην ορατοί από έξω. Τα άλλα δύο έχουν περισσότερο βοηθητικό χαρακτήρα και αναδιπλούμενη βάση και μπορούν και να παραληφθούν. Παράλληλα, το ύψος έχει αυξηθεί κατά 100 mm για να τονίζεται η αίσθηση της ευρυχωρίας, ενώ όπως σε κάθε προεδρική λιμουζίνα, υπάρχει το απαραίτητο διαχωριστικό της καμπίνας.

Mercedes-Maybach-Pullman-2015 (2)Από κει και πέρα οι επενδύσεις είναι φουλ δέρμα κορυφαίας ποιότητας, στον ουρανό κατά την παράδοση της Maybach υπάρχουν 3 αναλογικά όργανα που ενημερώνουν τους επιβάτες για την εξωτερική θερμοκρασία, την ταχύτητα και την ώρα, οι ανάγκες infotainment καλύπτονται από μια βυθιζόμενη οθόνη 18,5 ιντσών ακριβώς πίσω από το διαχωριστικό του οδηγού καθώς και από ένα ηχοσύστημα Burgmeister.

Οι επιλογές κινητήρα, όπως και στις απλές Maybach, είναι δύο. Η κορυφαία είναι αυτή με τον V12 των 6.000 cc και των 530 ίππων της S600, ενώ η S500 κινείται από τον V8 με τα διπλά turbo των 4.700 cc που αποδίδει 455 PS. Όσο για τις τιμές θα ξεκινούν στη Γερμανία από τις 500.000 € με έντονα αυξητικές τάσεις. Οι πρώτες παραδόσεις των Mercedes Maybach Pullman θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016, ενώ η γκάμα θα περιλαμβάνει και θωρακισμένη εκδοχή. Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο θα ακολουθήσουν με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!