ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Σουηδίας, ξανά Ogier στο θρίλερ!

886x498px_vw-20150215-4465

Συγκλονιστικό φινάλε είχε ο δεύτερος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, με τελικό θριαμβευτή τον Sebastien Ogier!

886_360px_vw-20150214-4275Ο Γάλλος ξεκίνησε την ημέρα τρίτος, αν και σε απόσταση αναπνοής από τον teammate του στη Volkswagen Motorsport, Andreas Mikkelsen, αλλά και από τον πρωτοπόρο Thierry Neuville με το Hyundai.  Ο Βέλγος έκανε λάθος στην εναρκτήρια ειδική του σκέλους, έπεσε δεύτερος και στην αμέσως επόμενη είδε την πλάτη και των δύο Polo R WRC.

Έτσι στην τελευταία ειδική που αποτελούσε και την Power Stage, είχαμε ουσιαστικά εμφύλιο. Ο Ogier ολοκλήρωσε πρώτος την προσπάθειά του, ο Mikkelsen πίεσε κυνηγώντας την παρθενική του νίκη αλλά το παράκανε και το αναπόφευκτο λάθος, του στέρησε και τη δεύτερη θέση.

O Mads Ostberg πήρε τον ένα βαθμό της τρίτης θέσης στην Power Stage αλλά είχε προηγηθεί δράμα, καθώς κόλλησε στο χιόνι στην εναρκτήρια ειδική και έχασε πέντε λεπτά! Ως αποτέλεσμα, ο εργοστασιακός οδηγός της Citroen κατρακύλησε στη γενική κατάταξη, από την 4η, στην 10η θέση.

Η ατυχία του Νορβηγού προβίβασε τον Εσθονό Ott Tanak με το Fiesta WRC της M-Sport. Πέμπτος ήταν ο Hayden Paddon με το i20 και πίσω του ο Elfyn Evans με το δεύτερο αυτοκίνητο της M-Sport. O Kris Meeke με το DS3 WRC τον πίεσε αλλά δεν κατάφερε να τον περάσει, έκανε λάθος στα τελευταία χιλιόμετρα. Επόμενος αγώνας στο Μεξικό (5-8 Μαρτίου), εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία και το πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!