NEA

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το νέο Mitsubishi L200

2015 Mitsubishi L200

Στην έκθεση της Γενεύης η Mitsubishi θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων και την ευρωπαϊκή έκδοση του νέου της L200…

mitsubishi-triton-91Οι πωλήσεις του νέου Mitsubishi L200 θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι στις εκδόσεις αμαξωμάτων Club Cab και Double Cab, ενώ ενδιαφέρον είναι ότι σε κάποιες αγορές πίσω πόρτες θα έχει και το Club Cab. Το καινούργιο L200 θα κινείται από τον επίσης καινούργιο turbo diesel 2.4 MIVEC, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις με 154 και 180 PS (380 και 430 Nm) και σε σχέση με τον προκάτοχό του έχει 17% πιο χαμηλές εκπομπές CO2 (169 g/km).

Παράλληλα και προκειμένου να περιορίσουν και όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες σε καύσιμο οι μηχανικοί της ιαπωνικής εταιρείας έχουν δώσει έμφαση και στην αεροδυναμική του, που με συντελεστή οπισθέλκουσας 0,40 είναι εξαιρετική για pick-up. Επιπρόσθετα το πλαίσιο εμφανίζεται πιο άκαμπτο σε σχέση με αυτό του τρέχοντος μοντέλου, ενώ βελτιωμένη είναι και η παθητική ασφάλεια με στάνταρ 7 αερόσακους. Η ενεργητική ασφάλεια εξασφαλίζεται μεταξύ άλλων και με το προηγμένο σύστημα μετάδοσης Super Select 4WD II.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!