NEA

Ανανέωση για το Toyota Auris

Toyota-Auris_2016_1600x1200_wallpaper_01

Στο σαλόνι της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου, θα κάνει ντεμπούτο και το Auris μαζί με το ανανεωμένο Avensis…

Toyota-Auris_2016_1600x1200_wallpaper_01Η γκάμα της Toyota θα περάσει από ένα ουσιαστικό facelift, μιας και δίπλα στο ανανεωμένο Avensis θα κάνει ντεμπούτο και το επίσης φρεσκαρισμένο Auris. Όπως μπορείτε να δείτε από τις πρώτες φωτογραφίες, οι αλλαγές αφορούν στη νέα μάσκα με τον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τα νέα διάφανα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα LED ημέρας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες του πίσω τμήματος, αλλά τα νέα στοιχεία αναμένεται να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Toyota-Auris_2016_1600x1200_wallpaper_02Στο εσωτερικό η φωτογραφία αφορά στη υβριδική έκδοση με το νέο ταμπλό, το νέο πίνακα οργάνων και την επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα. Η Toyota αναφέρει πως το νέο Auris θα έχει νέα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, καθώς και νέους και αναβαθμισμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Ενδεχομένως ανάμεσα στους τελευταίους να περιλαμβάνεται και ο ντίζελ των 1.600 cc της BMW που θα δούμε και στο νέο Avensis. Περισσότερα, προσεχώς!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!