NEA

Παίρνει τα πάνω της η SsangYong!

ssangyong-tivoli-2015-geneve (3)

H κορεατική εταιρία αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερη στην ελληνική αγορά χάρη σε ένα νέο κόμπακτ SUV…

ssangyong-tivoli-2015-geneve (2)Μετά από αρκετά χρόνια στον πάγο, η SsangYong αναμένεται να διεκδικήσει το χαμένο έδαφος με το Tivoli, ένα κόμπακτ διαστάσεων SUV με μικρούς -για τα δεδομένα της κορεατικής εταιρίας- κινητήρες στα 1.600 cc. Συγκεκριμένα, το Tivoli θα παρουσιαστεί στην Γενεύη και τον Μάιο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις κινητήρων.

ssangyong-tivoli-2015-geneve (1)Η βενζινοκίνητη ατμοσφαιρική θα αποδίδει 120 PS, ενώ η τούρμπο-ντίζελ των 115 PS θα συνδυάζεται και με κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Αρχικά, το Tivoli θα λανσαριστεί στην χώρα μας με την έκδοση βενζίνης, ενώ στα μέσα του καλοκαιριού θα ξεκινήσει και η διάθεση των ντίζελ προσθιοκίνητων και τετρακίνητων εκδόσεων. Όσο για τις τιμές πώλησης, υπολογίστε περίπου από 17.000 ευρώ (με απόσυρη)…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!