NEA

Test drive Volvo στο Golden Hall

VOLVO V40 D2

Η Volvo διοργανώνει μία εκδήλωση δοκιμαστικής οδήγησης το τετραήμερο από Τετάρτη 25 έως και Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

VOLVO XC60 D4Πιο συγκεκριμένα και για το παραπάνω διάστημα, όλη η γκάμα της σουηδικής μάρκας θα είναι διαθέσιμη για test drive στο VIP Parking του εμπορικού κέντρου. Πρόκειται για τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Golden Hall που βρίσκεται στα αριστερά της εισόδου του, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 37A.

Αναλυτικά διαθέσιμα για δοκιμή θα είναι τα V40, S60 και V60 είτε με τον diesel D2 των 1.600 κυβικών και των 115 ίππων είτε με τον ολοκαίνουργιο D4 (2.000 κυβικά, 181 άλογα) της γενιάς Drive-E, καθώς και το XC60 σε έκδοση D4 181 ίππων ή D3 136 ίππων, πάντα από 2.000 κυβικά.

VOLVO S60 D4Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάζουν σίγουρα οι εκδόσεις Livstyl, που προσφέρουν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και 4.500 ευρώ χωρίς χρέωση, ενώ όσοι θελήσουν θα μπορούν να οδηγήσουν και το V60 Plug-in Hybrid, το υβριδικό sports wagon της Volvo που συνδυάζει πετρελαιοκίνηση με ηλεκτροκίνηση και φορτίζεται από το οικιακό ηλεκτρικό δίκτυο.

Για τη συμμετοχή τους στα test drives οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στους εκπρόσωπους της Volvo, που θα τους περιμένουν στο εκθεσιακό stand της μάρκας εντός του Golden Hall, αριστερά στο τέλος του διαδρόμου μετά την κεντρική είσοδο. Οι ώρες λειτουργίας της εκδήλωσης είναι από τις 10.00 το πρωί έως τις 07.00 το απόγευμα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!