NEA

O Rinspeed ξαναχτυπά!

Στο σαλόνι της Γενεύης ο γνωστός και εκκεντρικός καροσερίστας θα παρουσιάσει ένα ακόμη concept car που κοιτά προς τα εμπρός!

Rinspeed-BMW-i3-Budii (16)Για φέτος ο Rinspeed θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Budii. Το οποίο βασίζεται στη BMW i3 και είναι η άποψη της Rinspeed στο θέμα πλήρες αυτόνομο αυτοκίνητο με φουλ διασύνδεση με smartphone και smartwatch. Το Budii λοιπόν μπορεί να κινείται αυτόνομα με την βοήθεια ενός περιμετρικού λέιζερ με την ονομασία TrackView, το οποίο μαζί με τους αισθητήρες ανιχνεύει την περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο με ακρίβεια 700 μμ.

Rinspeed-BMW-i3-Budii (9)Την ίδια ώρα η ενεργή ανάρτηση προσαρμόζεται στο ανάγλυφο του οδοστρώματος, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του «σκάνερ». Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το τιμόνι βρίσκεται πάνω σε ένα βραχίονα και μετακινείται παράλληλα, με αποτέλεσμα οποιοσδήποτε από τους επιβάτες να μπορεί να οδηγεί έχοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!