NEA

McLaren 12C Spider από την FAB Design

mcaleran-fab design-vayu (8)

Η FAB Design θα παρουσιάσει στο σαλόνι της Γενεύης ένα αισθητικό πακέτο για το βρετανικό supercar…

mcaleran-fab design-vayu (5)Το νέο πακέτο που περιλαμβάνει μόνο αισθητικές επεμβάσεις προσαρμόζει το στιλ του αμαξώματος των MP4-12C Coupe & Spider πιο κοντά στων πιο πρόσφατων εκδόσεων της 650S. Τo κιτ για την McLaren ονομάζεται Vayu (από την ονομασία ενός βεδικού θεού του ανέμου) και περιλαμβάνει όλα τα καλά όπως μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, πίσω διαχύτη, 20άρες σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος, ελαστικά διάστασης 275/25 μπροστά και 325/30 πίσω της Dunlop, σπορ εξάτμιση που δίνει επιπλέον 32 άλογα, και ανάλογες επεμβάσεις στο εσωτερικό. Όσο για την τιμή του πακέτου, στην περίπτωση με το φουλ ανθρακόνημα φτάνει έως 53.800 ευρώ!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!