NEA

Επίσημα το VW Sport Coupe GTE

Volkswagen-Sport_Coupe_GTE_Concept_2015_1000 (14)

Μετά τις teaser φωτογραφίες το πρωτότυπο που θα αποτελέσει την βάση για το επερχόμενο Passat CC παρουσιάστηκε στην Γενεύη…

Το VW Sport Coupe GTE είναι ένα εντυπωσιακό concept car με μήκος στα 4,8 μέτρα στο οποίο θα βασιστεί το νέο Passat CC που θα κυκλοφορήσει στην αγορά από το νέο έτος. Σχεδιαστικά υιοθετείται η φαρδιά λογική με το επιβλητικό παρουσιαστικό που συναντάμε και στο νέο Passat ενώ στο 2+2 εσωτερικό με την concept άποψη ξεχωρίζουν οι οθόνες αφής και η απέριττη σχεδίαση.

Αν και πρόκειται περισσότερο για ένα πρωτότυπο που θα βολιδοσκοπήσει τις αντιδράσεις του κοινού δρομολογώντας κάποιες βελτιώσεις πριν την έναρξη της παραγωγής, κάτω από το αμάξωμα υπάρχει plug-in υβριδική διάταξη ισχύος 380 PS η οποία προέρχεται από τον συνδυασμό ενός V6 TSI κινητήρα με δύο ηλεκτροκινητήρες. Η καθαρή ηλεκτροκίνηση αρκεί για 50 km, ενώ η συνολική αυτονομία φτάνει τα περίπου 1.000 km με υβριδική κατανάλωση στα 2 lt/100 km. Σχετικά με τις επιδόσεις τα 0-100 ολοκληρώνεται σε 5,2 sec με τελική στα 250 km/h.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!