NEA

H Lamborghini Aventador LP 750-4 SuperVeloce

Lamborghini-Aventador_LP750-4_SV_2016_1000 (2)

Με περισσότερη δύναμη και λιγότερα κιλά η Aventador SV έχει το 0-100 σε 2,8 sec με την τελική να φτάνει τα 350 km/h!

Τελικά η πιο hardcοre εκδοχή της Lamborghini Aventador είναι έτοιμη και κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης με επιπλέον 50 άλογα (συνολικά στα 750 PS) και με 50 kg λιγότερα (στα 1.525 kg) χάρη σε εκτενέστερη χρήση ανθρακονήματος. Κάπως έτσι εξασφαλίζονται και οι επιδόσεις… μοτοσικλέτας (0-100 σε 2,8 sec, τελική στα 350 km/h), ενώ οι αεροδυναμικές βελτιώσεις εξασφαλίζουν 170% μεγαλύτερο κάθετο φορτίο σε σχέση με την βασική έκδοση του ιταλικού supercar.

Στο εσωτερικό υπάρχουν στιλιστικές αλλαγές με νέο TFT πίνακα οργάνων, ενώ η βαφή λανσαρίσματος είναι η νέα Rosso Bia (υπάρχουν ακόμη πέντε) και συνδυάζεται με μαύρη αλκαντάρα. Οι μαύρες ματ ζάντες 20’’ εμπρός και 21’’ πίσω φορούν λάστιχα Pirelli P Zero Corsa ενώ στάνταρ είναι τα κεραμική δισκόφρενα. Η τιμή πώλησης της Aventador SV στην Ευρώπη είναι στα 327.190 ευρώ, δίχως τους φόρους. Για όποιον ενδιαφέρεται…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!