ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο κιτ επισκευής ράβδων στρέψης της Ruville

The new Ruville Torsion Bar Kit from Schaeffler Automotive Aftermarket (22)

Η Schaeffler Automotive Aftermarket επεκτείνει την γκάμα της στα ελατήρια ανάρτησης, προσφέροντας ένα νέο κιτ της Ruville που αφορά τη ράβδο στρέψης για τους πίσω άξονες του Renault Kangoo…

Το νέο κιτ επισκευής θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο του 2015 και η νέα λύση αποτελείται από τέσσερις ράβδους στρέψης, οι οποίες είναι διαθέσιμες και ξεχωριστά. Όλες οι ράβδοι στρέψης έχουν μια επίστρωση υψηλής ποιότητας που προστατεύει από τη διάβρωση και εξασφαλίζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Παράλληλα, οι ειδικοί της Ruville έχουν αναπτύξει το κατάλληλο και απαραίτητο ειδικό εργαλείο που καθιστά δυνατή την αποτελεσματική επισκευή από τα συνεργεία, όλων των αυτοκινήτων Renault και PSA με ανάρτηση που φέρει ράβδο στρέψης.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????Χάρη στην υψηλής ποιότητας επίστρωση ψευδαργύρου, οι ράβδοι στρέψης της νέας λύσης επισκευής της Ruville αντέχουν ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες και υψηλά φορτία. Σχεδιασμένη για το Renault Kangoo, η λύση αυτή επιτρέπει στα ανεξάρτητα συνεργεία να διενεργούν επισκευές στη ράβδο στρέψης, για πρώτη φορά, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ανεξάρτητα από το αν η ζημιά προκαλείται από ανωμαλίες ή από συνθήκες υψηλού φορτίου, είναι σίγουρο ότι η επιφάνεια της επικάλυψης της ράβδου στρέψης του πίσω άξονα έχει υποστεί ζημιά, οπότε αυτό το υλικό θα αρχίσει να σκουριάζει. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα η ράβδος στρέψης αναπόφευκτα κάποια στιγμή να σπάσει και το όχημανα μην είναι πλέον ασφαλές για οδήγηση. Οι ράβδοι στρέψης της νέας λύσης επισκευής της Ruville,αντιθέτως,αντέχουν ακόμα και κάτω από ακραία φορτία, χάρη στην επίστρωση ψευδαργύρου που φέρουν. Με το κιτ επισκευής και το ειδικό εργαλείο της Ruville, τα ανεξάρτητα συνεργεία έχουν τη δυνατότητα, για πρώτη φορά, γρήγορα και αποτελεσματικά, να αντικαταστήσουν τις σπασμένες ράβδους στρέψης με αντίστοιχες, μεγαλύτερης διάρκειας ζωής και ποιότητας πρώτης τοποθέτησης.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Επιπλέον, η Schaeffler Automotive Aftermarket προσφέρει ένα ειδικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα οχήματα της Renault και του γκρουπ της PSA που φέρουν ράβδο στρέψης. Αποτελείται,μεταξύ άλλων εξαρτημάτων ,απο έναν αδρανειακό εξολκέα, μια κατευθυντήρια ράβδο και τα κουζινέτα-οδηγούς. Τέλος, περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και για τη ρύθμιση της προφόρτισης του άξονα.

«Μέχρι τώρα, πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έρχονται αντιμέτωποι με αυτό το είδος της βλάβης, αναγκάζονται να αγοράζουν άλλο αυτοκίνητο λόγω του υψηλού κόστους της επισκευής», λέει ο Maik Evers, Διευθυντής Διαχείρισης του Προγράμματος Ruville. «Με αυτό το κιτ της Ruville για τη ράβδο στρέψης και το ειδικό εργαλείο που το συνοδεύει, δίνουμε στα ανεξάρτητα συνεργεία ένα πλήρες πακέτο το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη γρήγορη και σε λογική τιμή επισκευή του πίσω άξονα του Renault Kangoo.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το σύνολο της γκάμας της Ruville είναι διαθέσιμες στο www.ruville.com.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!