NEA

Suzuki IK-2 με κατεύθυνση προς το νέο Swift

Suzuki ik2 Geneva 2015 (2)

H έκδοση παραγωγής δεν αναμένεται να διαφέρει και πολύ από το πρωτότυπο που παρουσιάζεται στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης…

Suzuki ik2 Geneva 2015 (3)Το νέο Suzuki Swift θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2016 έχοντας το δύσκολο έργο του ανταγωνισμού απέναντι σε supermini όπως είναι τα Ford Fiesta, Opel Corsa, Renault Clio κ.α. Από πλευράς διαστάσεων το αρκετά ενδιαφέρον σχεδιαστικά αμάξωμα του iK-2 δεν ξεπερνά τα 4 μέτρα, ενώ στη δυναμική του εμφάνιση συμβάλλει το μεγάλο για την κατηγορία πλάτος των 1,92 μέτρων. Φυσικά, από το μοντέλο παραγωγής θα απουσιάζουν οι 18άρες ζάντες με τα λάστιχα διάστασης 225/45.

Suzuki ik2 Geneva 2015 (1)Στην περίπτωση του concept car που παρουσιάζει η Suzuki στην Γενεύη και που βασίζεται στο νέο πλαίσιο της κλάσης B της μάρκας, υπάρχει ένας βενζινοκινητήρας 1.000 cc με άμεσο ψεκασμό και turbo. Μάλιστα, το Swift παραγωγής αναμένεται να έχει και μια mild hybrid έκδοση με ήπια υβριδικά χαρακτηριστικά, με ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στη μίζα (προφανώς εξελιγμένο start/stop).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!