ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα φιλμάκι για την BMW από τον νικητή του φετινού Όσκαρ [vid]

O μεξικανός σκηνοθέτης Alejandro González Iñárritu είναι ο θριαμβευτής των φετινών βραβείων Όσκαρ, μιας και η ταινία του Birdman, πήρε συνολικά 3 Όσκαρ (εκτός εκείνων της σκηνοθεσίας, του σεναρίου και της φωτογραφίας)…

the_hire_-_bmw_filmsΓια τον Iñárritu, όσοι ασχολούμαστε με το αυτοκίνητο, είχαμε ακούσει για πρώτη φορά πριν από 14 περίπου χρόνια, όταν σκηνοθέτησε την ταινία μικρού μήκους με τίτλο Powder Keg, η οποία ήταν μέρος ενός συνόλου 8 ταινιών που είχε παρουσιάσει τότε η BMW με το γενικό τίτλο The Hire.
Πρωταγωνιστής στο Powder Keg ήταν ένας πολεμικός ανταποκριτής- φωτογράφος, ο οποίος είναι μάρτυρας και καταγράφει με το φακό του μια σφαγή από Λατινοαμερικάνους στρατιωτικούς. Ενδιαφέρον είναι πως η BMW Αμερικής σκοπεύει να επανέλθει με μια νέα σειρά ταινιών μικρού μήκους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!