NEA

Αποκάλυψη ενός νέου Toyota σε video συστημάτων ασφαλείας [vid]

H Toyota έδωσε στη δημοσιότητα ένα video με τα νέα συστήματα ασφαλείας που αναπτύσσει, μόνο που το μοντέλο που τα φορά δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα…

Αυτό θα μπορούσε να είναι μία “πατάτα” τεραστίων διαστάσεων, ή απλά ένας έμμεσος τρόπος της Ιαπωνικής εταιρίας να χτυπήσει καμπανάκι ότι κάτι νέο ετοιμάζει. Κρίνοντας από το σχήμα και τις διαστάσεις του αυτοκινήτου θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για ένα ανανεωμένο Corolla, άποψη που ενισχύεται από το γεγονός ότι το αρχείο αυτό ανέβηκε από τα γραφεία της Toyota στο Βελιγράδι για να προβάλλουν το νέο πακέτo Safety Sense”.

new_corolla_questionΒέβαια, η τρέχουσα γενιά της Corolla δεν μετράει πολύ καιρό στην αγορά, λιγότερα από δύο χρόνια, οπότε είναι μάλλον νωρίς για κάτι τέτοιο. Με βάση όμως τον πίνακα οργάνων, με τις υβριδικές ενδείξεις, θα μπορούσε αυτό κάλλιστα να αποτελεί την ευρωπαϊκών προδιαγραφών Hybrid έκδοση του Corolla. Μία τελευταία, μικρή, πιθανότητα είναι το συγκεκριμένο όχημα να μην υπάρχει. Να δημιουργήθηκε δηλαδή μόνο και μόνο για να παρουσιάσει τα συστήματα αποφυγής σύγκρουσης, αλλαγής λωρίδας και αναγνώρισης σημάτων, που πραγματεύεται το video. Όπως και να έχει, δεν θα αργήσει η ώρα που θα μάθουμε περισσότερα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!