NEA

Πως θα είναι η νέα Chevrolet Camaro;

Chevrolet-Camaro_Concept_2006_1000

Με το νέο Ford Mustang να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ήδη στην Chevrolet ετοιμάζουν την δική τους απάντηση με τη νέα Camaro…

Chevrolet Camaro Convertible caroto test 2013 (11)Ο πόλεμος στα pony-cars έχει ήδη ξεκινήσει με το νέο Mustang να διαθέτει μετά από πολλά χρόνια ακόμη και τετρακύλινδρο Ecoboost μοτέρ -το ίδιο που πέρασε και στο νέο Focus RS- πέρα από τον κλασικό V8. Φυσικά, στην αιώνια κόντρα των pony-cars η Chevrolet δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη την πρόσκληση και ετοιμάζει τη νέα Camaro (διαβάστε τη σχετική δοκιμή) που θα παρουσιαστεί στις 16 Μαΐου, στο Belle Island του Ντιτρόιτ.

Η νέα γενιά θα είναι εντελώς σύγχρονη, σημαντικά ελαφρύτερη, ενώ θα διαθέτει και έναν τούρμπο τετρακύλινδρο ώστε να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη έκδοση του Mustang. Σχεδιαστικά, αναμένεται να διατηρηθεί η φόρμα της απερχόμενης Camaro με ένα πιο εκσυγχρονισμένο και ραφιναρισμένο στιλ. Προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες της νέας Camaro, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τον ήχο της.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!