ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λονδίνο-Νέα Υόρκη οδικώς!

trans-siberian-road-map-exlarge-169 copy

Ναι, σωστά διαβάζετε! Στο μέλλον μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα να πηγαίνει κανείς από το Λονδίνο μέχρι τη Νέα Υόρκη με το αυτοκίνητό του!

Αρκεί βέβαια να του αρέσει η οδήγηση και να είναι και χαλκέντερος, μιας και συνολική απόσταση μεταξύ των δύο μεγαλουπόλεων είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 23.000 χιλιόμετρα. Το σχέδιο του συγκεκριμένου αυτοκινητόδρομου παρουσιάστηκε σε συνεδρίαση της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, ενώ η ένωση της Ρωσίας με την Αλάσκα θα γίνεται στο Βερίγγειο Πορθμό.

Η απόσταση μεταξύ των δύο ακτών είναι 88 χιλιόμετρα και το πλάνο δεν διευκρινίζει αν η σύνδεση θα γίνεται με σήραγγα, γέφυρα ή πλωτό μέσο. Όπως και να υλοποιηθεί πάντως, αν υλοποιηθεί, το σχέδιο ακούγεται τόσο ενδιαφέρον όσο και φιλόδοξο, ενώ από το σύνολο των χιλιομέτρων τα 10.000 θα είναι εντός της ρωσικής επικράτειας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!