NEA

Facelift και υβριδική έκδοση για το Toyota RAV4

2016-Toyota-RAV4-Hybrid (6)

Η ιαπωνική εταιρία συνεχίζει το κύμα ανανέωσης της γκάμας της, αυτή την φορά από τη Νέα Υόρκη με το RAV4…

2016-Toyota-RAV4-Hybrid (4)Στο πρότυπο ενός facelift το RAV4 περνά από μία διακριτική ανανέωση με τις σημαντικότερες αλλαγές να εντοπίζονται στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, στα μικρότερα φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας και προαιρετικά LED, και λοιπές λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν το παρουσιαστικό του δημοφιλούς SUV. Ωστόσο, το ενδιαφέρον συγκεντρώνει η υβριδική έκδοση που θα λανσαριστεί στην Ευρώπη αρχές 2016 και συνδυάζει βενζινοκινητήρα 2,5 lt στον εμπρός άξονα με ηλεκτροκινητήρα για τους πίσω τροχούς (συνθέτοντας «καλωδιακή» τετρακίνηση AWD-i).

2016-Toyota-RAV4-Hybrid (2)Μέχρι να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αυτή είναι η πρώτη φορά που το RAV4 διαθέτει και υβριδική έκδοση, ενώ ανανεωμένο είναι και το εσωτερικό με νέο σύστημα πολυμέσων και οθόνη αφής. Επίσης, πλουσιότερος θα είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με συστήματα που θα προέρχονται και τοποθετούνται στα επίσης ανανεωμένα Auris και Avensis. Πέρα από τα συστήματα αποφυγής σύγκρουσης ή προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, θα υπάρχει και ένα περιμετρικού ελέγχου (Panoramic View Monitor) σε εύρος 360 μοιρών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!