NEA

H νέα Camaro στο Nurburgring [vid]

Μέχρι την πλήρη αποκάλυψη στις 16 Μαΐου, η νέα Camaro περνά από τις τελευταίες δοκιμασίες στην απαιτητική πίστα του Nurburgring…

CHEVROLET-CAMARO-6TH-GENERATION-1Όπως είχαμε γράψει η νέα Camaro ετοιμάζεται να για να αντιμετωπίσει το Ford Mustang και για να το πετύχει αυτό θα διαθέτει μέχρι και τετρακύλινδρο τούρμπο δίλιτρο κινητήρα, την ύπαρξη του οποίου οι άνθρωποι της Chevrolet απαρνιούνται (για την ώρα). Τώρα, βάσει νέων πληροφοριών η νέα Camaro θα βασίζεται στο νέο πλαίσιο Alpha -χρησιμοποιείται ήδη στην Cadillac ATS-, θα είναι ελαφρύτερη κατά 100 kg και με αυξημένο βαθμό δυσκαμψίας.

Σε ότι αφορά την εμφάνιση η 6η γενιά του pony car της Chevrolet θα αποτελεί την εξέλιξη της εικόνας της 5ης, ενώ στα ίδια πλαίσια θα κυμαίνονται και οι τιμές, που για την τρέχουσα γενιά ξεκινούν στις ΗΠΑ από τις 23.703 ευρώ (προ φόρων).

CHEVROLET-CAMARO-6TH-GENERATION-4Φυσικά, στην αμερικανική αγορά τον πρώτο λόγο θα έχουν οι μεγαλύτεροι V κινητήρες στο δόγμα του «no replacement for displacement». Έτσι, πιθανότητα θα δούμε τον V6 3.6 σε ατμοσφαιρική ή τούρμπο εκδοχή, ενώ ψηλότερα θα βρίσκεται ο κλασικός V8 6.2 με τον σούπερ κομπρέσορα (μηχανικό υπερσυμπιεστή) από την Corvette με ισχύς έως 530 άλογα! Προς το παρόν, απολαύστε τη νέα Camaro σε μερικά περάσματα στην Γερμανία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!