NEA

Ντεμπούτο για τη νέα Cadillac CT6

H ολοκαίνουργια ναυαρχίδα της Cadillac θα ανταγωνιστεί ευρωπαϊκά και ιαπωνικά υπερπολυτελή μοντέλα όπως είναι η BMW 7, το Lexus LS κ.α.

Cadillac-CT6_2016_1000 (6)Ξεκινώντας από το εμφατικό παρουσιαστικό, το μήκος της CT6 προσεγγίζει τα 5,20 μέτρα και το μεταξόνιό της ξεπερνά τα 3,10, γεγονός που εγγυάται τους υπεράνετους χώρους με την πολυτελή διάσταση, ενώ την ενδιαφέρουσα αισθητική του αμαξώματος συμπληρώνει η μεγάλη και χαρακτηριστική μάσκα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, πλήρως και πολλαπλά ρυθμιζόμενα καθίσματα, μία μεγάλη οθόνη 10,2’’ στην κεντρική οθόνη και φυσικά επενδύσεις από δέρμα, ξύλο και ανθρακόνημα για να ενισχυθεί η αίσθηση της πολυτέλειας. Στις πλουσιότερες εκδόσεις τα πίσω καθίσματα είναι ανεξάρτητα με διαμήκη ρύθμιση έως 10 cm, είναι θερμαινόμενα και προσφέρουν μέχρι και μασάζ, υπάρχουν ανεξάρτητες θέσεις για προσθαφαιρούμενες έξτρα οθόνες, ηχοσύστημα της Bose με 34 ηχεία, ενώ υπάρχει πλήρης διασύνδεση μέσω Wi-Fi hotspot, θυρών HDMI, USB κ.α.

Cadillac-CT6_2016_1000 (1)Βασικός κινητήρας της νέας Cadillac CT6, που βασίζεται στο νέο πλαίσιο με την ονομασία Omega, είναι ο τετρακύλινδρος turbo των 2.000 cc της GM που αποδίδει 265 PS, ενώ από κει και πάνω υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός V6 3.600 cc με 335 PS. Υπάρχει και μία twin-turbo εκδοχή του V6 με 405 PS, την μετάδοση αναλαμβάνουν αυτόματα κιβώτια 8 σχέσεων, ενώ προαιρετικά υπάρχει τετρακίνηση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!