NEA

Με 150 άλογα το Opel Adam Rocks S

Opel Adam Rocks S (1)

Στις 17 Απριλίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το ταχύτερο μέλος του Adam…

Opel Adam Rocks S (3)Μετά το νέο Corsa, το Adam Rocks είναι αυτό που υποδέχεται τον τούρμπο 1.400άρη Ecotec που αποδίδει 150 PS και 220 Nm ροπής που μεταφέρονται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων. Από πλευράς επιδόσεων, το 0-100 πετυχαίνεται σε 8,5 sec με τη τελική να φτάνει τα 210 km/h, ενώ ενδεικτική των ρεπρίζ είναι το 80-120 km/h με 5η σχέση που πετυχαίνεται σε 7,9 sec.

Opel Adam Rocks S (2)Κατά τα υπόλοιπα και σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, το Adam Rocks S έχει κατά 15 mm μικρότερη απόσταση από το έδαφος και αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με δυνατότητα απενεργοποίησης του ESP. Επίσης, έχουν μεταφερθεί στοιχεία από πλουσιότερες εκδόσεις εξοπλισμού, όπως η ηλεκτροϋδραυλικά ανοιγόμενη μαλακή οροφή. Υπενθυμίζεται πως το Adam Rocks κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά με την ισχυρότερη έκδοση στα 1.000 cc με 115 PS και τιμή από 18.500€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Μπορεί να φανώ υπερβολικός αλλά το θεωρώ λίγο σκοτώστρα, πολλά άλογα μικρό μεταξόνιο κ μετατρόχιο, πολυ ροπή κ λίγα κιλά ,Μόνο το 500 αράκι νομίζω έχει να συναγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία.
    Γνώμη μου,ανούσιο κ fail.
    Καλύτερη επένδυση είναι το corsa κ το astra.

    1. Δεν θα διαφωνησω ως προς το μικρο μεταξονιο, αλλά οχι και σκοτωστρα. Πάντως, όπως σωστα αναφέρεις αν δεν ειναι “τραπεζι” ενα τόσο μικρο αυτοκινητακι ευκολα το χανεις. Το σωστο μεταξονιο για γκαζι και απολαυση ειναι μεταξυ κορσα και αστρα (για μενα προς το αστρα). Ενημερωτικά, μεσα Ιουνίου το caroto.gr θα βρεθει σε πίστα στην Σλοβενια οπου θα τεσταρει το νέο Type-R, και φυσικά θα υπάρξει αρθρο απο πρώτο χέρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!