ΑΓΩΝΕΣ

Στα χρώματα της Renault η Toro Rosso;

Sainz-Aus15-act-b960

Τα σενάρια σχετικά με το μέλλον της Renault στη Formula 1 (ή μακριά από αυτή) καλά κρατούν, με το τελευταίο να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αφορά και πάλι τη Scuderia Toro Rosso αλλά αυτή τη φορά, όχι εξαγορά της από τη γαλλική εταιρεία.

F1 Grand Prix of Hungary - PracticeΥπενθυμίζουμε πως η… δεύτερη ομάδα της Red Bull στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χρησιμοποιεί, όπως και η RBR, μονάδες ισχύος της Renault. Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες ακουγόταν έντονα το ενδεχόμενο οι Γάλλοι να εξαγοράσουν την STR! Τώρα ο ειδικός σύμβουλος της Red Bull στη Formula 1, Helmut Marko, έδωσε μία νέα διάσταση σε συνέντευξή του στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του σπορ. Σύμφωνα με τον Αυστριακό, παρότι το ενδεχόμενο εξαγοράς ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί, στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση αλλαγής… χρωμάτων στην Toro Rosso. Να εγκαταλείψει δηλαδή τα γνωστά της χρώματα και τους ταύρους, επιλέγοντας πλέον το κίτρινο χρώμα της Renault, στο πλαίσιο μίας πιο ουσιαστικής καμπάνιας μάρκετινγκ από πλευράς των Γάλλων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!