ΑΓΩΝΕΣ

Max Mosley: Η Formula 1 θα καταρρεύσει!

President of the International Automobil

Ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Max Mosley, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της Formula 1. Σύμφωνα με τον Βρετανό, αν συνεχιστεί η οικονομική ανισότητα ανάμεσα στις ομάδες, το σπορ θα καταρρεύσει!

Aus-15-battle-a640 (1)Είναι χαρακτηριστικό πως στις θητείες του στον προεδρικό θώκο της FIA, ο 74χρονος πλέον Λονδρέζος, προσπαθούσε να εφαρμόσει όρια στους προϋπολογισμούς. Μάταια όμως. Και τώρα, η Caterham αποτελεί παρελθόν, η Marussia σώθηκε την τελευταία στιγμή αλλά με αβέβαια μέλλον ενώ σημαντικά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει και η Force India.

«Τουλάχιστον οι μισές ομάδες, δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικές γιατί δεν έχουν αρκετά χρήματα. Αυτό είναι λάθος. Προφανώς κανένας δεν θα επέτρεπε σε μία ομάδα να τρέχει με διαφορετικό, ισχυρότερο κινητήρα από των υπολοίπων. Αντίστοιχα όμως, αν μία ομάδα έχει πενταπλάσιο υπολογισμό, το αποτέλεσμα δεν είναι ίδιο; Από αγωνιστικής πλευράς, είναι άδικο», είπε ο Βρετανός στο DPA. Καλά όλα αυτά όμως για να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, χρειάζεται και ομοφωνία από πλευράς των ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button