NEA

Shelby Baja με 700+ άλογα!

Shelby Baja 700 (4)

H Shelby American παρουσίασε μία Baja εκδοχή του Ford SVT Raptor που αποδίδει περισσότερα από 700 άλογα!

Αν ζείτε κάπου στην Βόρεια Αμερική και είχατε περίπου 45.000 δολάρια για να αγοράστε ένα σούπερ «αγροτικό» αντί ενός σπορ μοντέλου, τότε αυτό ακούγετε απόλυτα φυσιολογικό. Τα μεγάλα pick-up, όπως το Shelby Baja 700 με τον V8 των 6.200 cc και ένα τεράστιο μηχανικό υπερσυμπιεστή 2,9 lt, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ανάγοντας σε άλλο επίπεδο τον ορισμό του οχήματος ελευθέρου χρόνου. Μαζί με τον σούπερ κομπρέσορα της Whipple, το μοτέρ έχε νέα μπεκ, μεγαλύτερη πεταλούδα, εξαγωγή της Borla, και διάφορες άλλες αναβαθμίσεις για να αποδίδει 700+ άλογα!

Η ανάρτηση έχει αναβαθμιστεί, υπάρχουν έξτρα ποδιές, 18άρηδες τροχοί με ελαστικά BFGoodrich K02 All-Terrain, LED, φουσκωμένοι προφυλακτήρες κ.α., ενώ το εσωτερικό με δέρμα από την Katzkin, ειδικά πατάκι, πλακέτα με την σχετική αρίθμηση για κάθε ένα από τα 50 αυτοκίνητα που θα παραχθούν, και τριπλέτα από όργανα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα σπορ μοντέλο. Όπως φαίνεται, η μπορεί η Shelby να έχει κάνει το όνομά της με την Cobra, αλλά και σούπερ σπορ εκδόσεις μοντέλων της Ford, όμως αυτό δεν την εμποδίζει καθόλου να ασχολείται και με τα αγροτικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!