NEA

Πως θα είναι το νέο Nissan Micra;

NISSAN-MICRA-RENDERING

To νέο Micra θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη 2016 και θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη της επόμενης γενιάς Renault Clio.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Nissan παρουσίασε στην Γενεύη το πρωτότυπο Sway κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού με την προχωρημένη αισθητική. Και δεδομένου πως το νέο Micra θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2016, οι πληροφορίες μας λένε πως σχεδιαστικά θα υιοθετηθούν αρκετά στοιχεία από το concept car και πως το νέο μοντέλο δεν θα έχει καμία σχέση με το τωρινό που κυκλοφορεί και στους ελληνικούς δρόμους και κατασκευάζεται στην Ινδία.

Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρία θα επιχειρήσει να ξεκόψει κάθε δεσμό με το παρελθόν, καθώς το νέο Micra θα έχει διαφορετική ονομασία και όπως είπαμε θα βασίζεται στην πλατφόρμα του επόμενου Clio και θα χρησιμοποιεί τους αναβαθμισμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου του γαλλικού μοντέλου. Ο μάγος του photoshop Theophilus Chin μας παρουσιάζει μία ενδιαφέρουσα εκδοχή του επερχόμενου supermini της Nissan και ελπίζουμε το μοντέλο παραγωγής να διαφοροποιείται σε μικρό βαθμό. Εσείς τι λέτε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!