NEA

Volvo XC90 Excellence για απόλυτη χλιδή [vid]

Όπως ήταν προγραμματισμένο στην Σαγκάη πρόκειται να παρουσιαστεί μία ειδική υπερπολυτελής έκδοση του XC90 με δύο πίσω ανεξάρτητα καθίσματα…

Volvo XC90 Excellence (1)Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η έκθεση της Σαγκάης και η Volvo θα παρουσιάσει μια υπερπολυτελή business εκδοχή του ολοκαίνουργιου XC90 που θα προσφέρει όλα τα κομφόρ με lounge ανέσεις που περιλαμβάνει αεριζόμενα καθίσματα που κάνουν μέχρι και μασάζ. Οι δύο πίσω επιβάτες στα ανεξάρτητα καθίσματα έχουν στην διάθεσή τους αναδιπλωμένα τραπεζάκια, ψυχόμενα ή θερμαινόμενες ποτηροθήκες, ένα ψυγειάκι και ένα σε σετ από κρυστάλλινα ποτήρια.

Volvo XC90 Excellence (4)Υπάρχουν touch-screen ώστε οι επιβάτες να ρυθμίζουν διάφορες λειτουργίες, το ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας ήχου της Bowers & Wilkins περιλαμβάνει 19 ηχεία, ενώ το σύστημα κλιματισμού περιλαμβάνει μέχρι και απιονισμό για καθαρό και φρέσκο αέρα (κάτι σημαντικό στην επιβαρυμένη ατμόσφαιρα της Κίνας). Επίσης, τα ελαστικά είναι της Pirelli με τεχνολογία ηχοακύρωσης (Pirelli Noise Cancelling System) για μίνιμουμ θόρυβο κύλισης. Το Volvo XC90 Excellence θα διατεθεί σε συγκεκριμένες αγορές από τα τέλη του έτους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!